Λεβάντα Αιθέριο Έλαιο

PDFΕκτύπωσηEmail

Τιμή πώλησης 4,00 €
Αιθέριο έλαιο λεβάντας 10ml

ΛΕΒΑΝΤΑ

Το αιθέριο έλαιο της λεβάντας προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του φυτού (Lavandula Angustifolia)  Η Λεβάντα είναι ένα φυτό με άπειρες χρήσεις και ιδιότητες έχει δυνατό και δροσερό άρωμα. Χρησιμοποιείτε ως αφέψημα, αρωματικό χώρου, για την καταπολέμηση του άγχους και της αϋπνίας ενώ έχει καταπραϋντικές ,αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες! Χρησιμοποιείτε ευρέως στην στην αρωματοθεραπεία, την παραγωγή καλλυντικών προϊόντων, και άλλων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Τα αιθέρια έλαιο της συλλογής μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε καυστήρες –αρωματιστές. Μερικές σταγόνες αρκούν για να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα και να σας χαρίσουν τις υπέροχες ιδιότητες τους. 

Λατινική ονομασία: Lavandula Angustifolia
Μέθοδος απόσταξης: Απόσταξη με ατμό
Χώρα παραγωγής: Γαλία
Συσκευασία  10ml

Log in

create an account